Zet je vader in het zonnetje!

Aanstaande zondag is het Vaderdag! Ben je nog op zoek naar een cadeau, maar staat de voorraadkast al helemaal vol met speciaal biertjes, puilt de sokkenla uit met blije sokken en kan hij nog wel drie jaar toe met alle douchegel? Organiseer dan gewoon een leuk uitje voor je vader! Heb je zelf ook echt wat aan ;-)! We hebben een paar leuke ideeën voor je op een rij gezet:

Ga naar een klimbos
Houden jullie van spanning, actief bezig zijn en natuur? Op allerlei plekken in Nederland zijn de gaafste klimbossen te vinden. Klim en klauter tussen de bomen en daag je vader uit! Durft hij net zo hoog als jij? Wel even van te voren reserveren.

Maak een lekkere picknick
Duik ’s morgens de keuken in en vul een mand met lekkernijen. Een salade, wraps, lekkere broodjes en drinken. Hier vind je lekkere inspiratie. Vergeet niet een paar speciaal biertjes uit de voorraadkast mee te nemen. Pak een groot kleed en onbreekbaar servies en laad alles in de bak van de SociBike bakfiets. Zoek een rustig plekje en geniet!

Huur een bootje of kano
Vanaf het water ziet alles er anders uit. Huur een leuk motorbootje om mooi rond te toeren of maak het wat sportiever en huur kano’s! Meer onderweg ergens aan voor een lekkere lunch of neem zelf een tas mee met verse belegde broodjes (zie de tip hierboven!). Gegarandeerd een topdag!

Het originele bonnenboekje
Vind je het leuk om Vaderdag wat meer uit te smeren? Maak dan een bonnenboekje! Maak op de computer of gewoon met papier en stiften een aantal bonnen die je aan elkaar niet. Met tegoeden voor bijvoorbeeld 1x de auto wassen, 1x alle fietsbanden oppompen (vergeet die van de SociBike niet!), 3x een huishoudelijke taak overnemen, enzovoort. Daar maak je je vader zeker blij mee!

Geef zelf een kookworkshop
Houden jullie van koken en eten? Organiseer dan je eigen kookworkshop! Kijk YouTube-filmpjes, haal de juiste ingrediënten in huis en oefen van te voren! Duik zondagmiddag samen met je vader de keuken in en show hem je nieuwe kooktalent. Samen toveren jullie een heerlijke maaltijd op tafel!

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!