De 3 beste bakfietsaccessoires voor je hond

Samen fietsen met je hond met een elektrisch ondersteunde bakfiets is een feestje. Is het park of strand verderop, moet je door het drukke verkeer of is je hond al wat ouder? Open het deurtje aan de voorkant van de SociBike, laat je hond instappen en ga samen op avontuur. Met deze drie perfecte bakfietsaccessoires voor je hond maak je jullie rit nog leuker!

1. De hondenring

Wanneer je gaat fietsen met je hond, wil je natuurlijk dat hij veilig vast zit. Dit kan met de SociBike hondenring. Zet je hond vast in de bak en voorkom onveilige situaties.

Steek de hondenring door een van de gaatjes in de bak en maak vast met de bijgeleverde moer. Maak vervolgens de riem van je hond of honden vast aan de hondenring. Zo voorkom je dat je hond uit de bak springt wanneer hij iets interessant ziet onderweg!

Bekijk hier >

2. Het dry-sit matje

Met het SociBike zitmatje kan je hond lekker droog en zacht op de bodem van de bak zitten of liggen. Het ventilerende zitmatje neemt namelijk geen vocht op. Het dry-sit matje is gemaakt van een driedimensionaal gebreid polyestergaren. De hierdoor ontstane open structuur geeft een optimale ventilatie. De matjes zitten comfortabel, met een duidelijk aanwezige maar niet al te zachte vering. De regen gaat erdoorheen, daardoor is het SociBike zitmatje snel droog. Afkloppen of uitschudden en het drogen gaat nog sneller.

Bekijk hier >

3. De huif

Met de SociBike huif kun je je hond beschermen tegen regen en wind. De huif is eenvoudig te monteren en demonteren. De luifel van de SociBike huif is makkelijk los te ritsen en op te rollen. Dankzij de doorzichtige voor-, zij- en achterkant zit je hond niet opgesloten, maar kan hij nog steeds alles zien. En dit geldt natuurlijk ook voor jou; jij kunt ook zien wat er in de bak gebeurt. De SociBike huif is een bakfietsaccessoire waar je veel plezier aan hebt.

De SociBike huif is, net als SociBike bakfiets, gemaakt van hoogwaardige materialen. Aan de voor-/bovenkant zit een rits die eenvoudig open gaat om de bak te kunnen vullen. Het klepje van de bak kan gewoon geopend worden. De huif heeft reflecterende strips aan de zijkanten voor extra zichtbaarheid. De voor-, zij- en achterkant is gemaakt van doorzichtige stof.

Bekijk hier >

 

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!