Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Sinds je kinderen hebt ga je creatiever met je tijd om. Wat kan efficiënter? Welke dingen kun je combineren? Hoe houd je tijd over om vrienden te zien, te sporten of om even niks te hoeven?

Met die blik keken we naar de bakfiets, en we vonden heel veel dingen die beter kunnen. Je hebt geen tijd voor lekke banden, voor fietsverlichting die wéér kapot is, of om in slakkengang een brug op te rijden. We wilden een fiets waar tempo in zit, die het gewoon doet, en waarmee je voor je lol files voorbij rijdt.

We vroegen talloze ouders én kinderen naar hun ervaringen met bakfietsen. Wat vinden ze goed? En wat kan beter? We stuurden de beste industrieel ontwerpers naar de tekentafel, kraakten de hele dag onze hersenen en vergaten zelfs te zingen onder de douche.

We zijn apetrots op het resultaat en horen graag wat je er van vindt!

soci.bike is een onderdeel van de Soci-Com Holding.

Soci-Com heeft als missie om zoveel mogelijk mensen die moeite hebben om aan een baan te komen te helpen. soci.bike wordt exclusief geassembleerd bij Soci-Com. Met de assemblage van soci.bike krijgen mensen die meer dan gemiddeld een steuntje in de rug nodig hebben om aan betaald werk te komen de kans om te re-integreren in de maatschappij en opgeleid te worden in de e-bike wereld. Met als doel een leuke job in de fietsenbranche.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.