Leuk dat je interesse hebt om een SociBike dealer te worden! We hopen dat je na het zien van deze pagina overtuigd bent. Uiteraard vertellen we je graag meer tijdens een goed gesprek. Bel naar 0228 – 745 460 om meteen een afspraak te maken met onze accountmanager. Of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. We komen graag langs met een demofiets.

Waarom SociBike als partner?

De bakfietsen van SociBike zijn een investering in de toekomst. Niet alleen voor klanten, maar ook als dealer. Wij bieden goede marges en heldere voorwaarden. En we zorgen ervoor dat alles geassembleerd wordt geleverd, franco huis. Zo weet je zeker dat onze elektrische bakfietsen meteen klaar voor de verkoop zijn.

De bakfietsenmarkt is bovendien een groeimarkt. Met de toenemende zorgen om het klimaat kiezen steeds meer mensen ervoor om duurzamer te leven. In 2025 wordt de eerste autovrije woonwijk opgeleverd en steeds meer steden weren auto’s/busjes. Kortom: een elektrische bakfiets is de toekomst.

Ook draag je als dealer bij aan de sociale doelen van SociBike. Al onze bakfietsen worden in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe meer bakfietsen wij verkopen, hoe minder mensen aan de zijlijn hoeven te blijven staan.

Waarom SociBike als bakfiets?

De ene bakfiets is de andere niet, ook al zien ze er op het eerste gezicht misschien hetzelfde uit. Elke SociBike is 100% Dutch design en over elk detail is goed nagedacht.

Dat begint al met een uitklapbare laadklep aan de voorkant. Ook past onze bakfiets door elke standaard deur. Je klanten hoeven dus niet bang te zijn dat ze ‘m niet binnen kunnen zetten.

Iedere SociBike bakfiets bestaat uit hoogwaardige onderdelen. Alles voor de kwaliteit, en nog belangrijker, de veiligheid. Met speciaal ontwikkelde wielbeschermers en een driepunts veiligheidsgordel laten we niets aan het toeval over.

De bakfietsen van SociBike zijn standaard leverbaar in mat zwart, okergeel, cementgrijs en bleekgroen. Andere RAL-kleuren zijn mogelijk op aanvraag. We snappen dat jouw klanten zich graag willen onderscheiden, zoals onze SociBike bakfiets zich onderscheidt van de concurrentie.

Ik wil SociBike dealer worden

Adres(Vereist)
Naam contactpersoon
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.