Antilope

De grootste E-bike winkel van ’t Gooi levert nu ook SociBike

Antilope is al meer dan 75 jaar toonaangevend in fiets, fit & fashion. Hier koop je de beste fiets die bij je past en waar je de aankomende jaren terecht kunt voor uitstekende service. Ben je op zoek naar een nieuwe of goede tweedehands fiets? Dan ben je bij Antilope aan het juiste adres. Wij bieden in onze showroom van 600 m2 het grootste aanbod aan dames-, heren- en kinderfietsen. Sportieve fietsen, elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes, omafietsen, grote en kleine bakfietsen, steppen en nog veel meer. Voor alle leeftijden en in alle maten en kleuren. Ook voor onderhoud en reparatie ben je van harte welkom. Tevens hebben wij een ruim aanbod aan functionele regenkleding, fietskleding, fietstassen en allerlei andere fietsaccessoires.

Antilope heeft elektrische fietsen van alle gerenommeerde merken en is uitgegroeid tot de grootste e-bike specialist van midden-Nederland. Wij nodigen je graag uit voor een advies op maat en een vrijblijvende proefrit.

Adresgegevens

Koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

035 624 9102

postbus@antilope.nl

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!