Bakfietsloods

SociBike past goed bij Bakfietsloods

Wie kent het bekende begin niet, in een schuurtje begonnen aan het idee om onze bakfiets zelf elektrisch te maken en niet gedacht dat het zou uitgroeien van een hobby tot een eigen bedrijf. Begonnen in 2014 en inmiddels hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Al 3x verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte en eigenlijk weer bijna te klein. We zijn in de wijde omgeving een bekende naam geworden.

We bieden een breed assortiment aan occasion bakfietsen aan, zowel tweewielers als driewielers. Door inruil verkregen elektrische (moeder)fietsen, niet-elektrische moederfietsen en Balance fietsen. Ook nieuwe bakfietsen ontbreken bij ons niet. Bijpassende accessoires kunt u er altijd bij uitzoeken. Voor elk doel en ieder budget is er wel een passende bakfiets te vinden. Of het is voor het vervoer van uw kinderen, uw hond, evenwichtsproblemen, goederen als brood/pizza/post of hobby. We denken graag met u mee!

Wij kunnen een onderhoudsbeurt uitvoeren op bij ons aangekochte bakfietsen bij ons op locatie. Een accutest rapport kunnen wij voor uw accu verzorgen. Onze meetapparatuur kan de meeste merken testen.

Adresgegevens

Nieuwlandparc 88a

3351 LJ Papendrecht

06-42151358

bakfietsloods@gmail.com

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!