Gérard Kocken Tweewielers

SociBike bakfiets is een mooie toevoeging aan ons assortiment

Het team van deskundige en gemotiveerde medewerkers van Gérard Kocken Tweewielers staat dagelijks voor je klaar. Kwaliteit staat voorop en daarom blijven klanten terugkomen. Ze voeren kwaliteitsmerken waar zij alles over kunnen vertellen en waarvoor hun technici voortdurend geschoold worden.

Gérard Kocken Tweewielers is gevestigd in Boxmeer, Steenstraat 35. De winkel bestaat uit ruim 600 m2 fietsplezier. Het assortiment bestaat uit elektrisch ondersteunende fietsen, stadsfietsen, stadshybrides, hybrides, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Natuurlijk bevat het assortiment ook alle benodigde accessoires, onderdelen en fietskleding en -schoenen. Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij de professionele werkplaats. Kortom, kom eens kijken en laat je adviseren door het deskundige team!

Bij Kocken Tweewielers staat kwaliteit voorop. De medewerkers blijven voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen op fietsgebied en zijn allen gekwalificeerd voor de merken die zij voeren. Ze zijn namelijk trots op de merken en de merkleveranciers op hun.

De werkplaats kent geen geheimen, dus loop gerust eens binnen.

Adresgegevens

Steenstraat 35

5831 JA Boxmeer

0485-576091

info@kockenboxmeer.nl

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!