myBike.be

Dé specialist in e-bikes!

myBike.be richt zich op de verkoop en reparatie van elektrische fietsen, cargofietsen voor het vervoer van goederen, bakfietsen voor gezinnen, elektrische vouwfietsen en high speed pedelecs. De oprichters zijn de gebroeders Thibault en Dimitri Denoyel, bekend van myCar.be, met hoofdkantoor in Brugge en de fietsenmaker Koen Crappé, die eerder een eigen fietsenwinkel had in Sint-Michiels. Ook Jan De Meester, die decennialang een fietsenwinkel had in Assebroek, behoord tot het team.

De showroom en werkplaats zijn ondergebracht in een pand op de Maalse Steenweg in Sint-Kruis, waar grootvader en vader Denoyel (Joan) vroeger een garage uitbaatten. myBike.be richt zich op particuliere kopers van elektrische fietsen en zijn ook dé specialist voor bedrijven, overheden en instellingen die een totaaloplossing zoeken voor hun fietspark en moderne mobiliteitsoplossingen. Ze hebben continu een voorraad van meer dan 300 e-bikes, die ze direct kunnen leveren.

Maalse Steenweg 64
8310 Sint-Kruis, Brugge (België)
+32 50 11 30 60

Gentsesteenweg 17/1
9520 Vlierzele (België)
+32 493 48 44 46

Adresgegevens

Maalse Steenweg 64

8310 Sint-Kruis Brugge (België)

+32 50 11 30 60

info@mybike.be

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!