Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje

Wij verkopen kwaliteitsfietsen. Daar hoort SociBike bij.

Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje in Oudemirdum heeft vanaf het begin in 1995 meteen een goede naam opgebouwd. Door in zee te gaan met de beste fietsproducenten, speciaal opgeleide rijwielspecialisten en het aanbieden van de best mogelijke service, is ’t Fietshoekje alom bekend geworden in de hele omgeving van Zuid-West Friesland en ver daarbuiten.

Michiel Hoek en Gorrit Ketelaar zijn echte fietsspecialisten met fietstechnicus I, II en III vakdiploma’s en jarenlange ervaring op allerlei fietsgebieden. Je tweewieler wordt professioneel nagekeken en zo nodig in overleg gerepareerd. Ook wordt je e-bikes vakkundig softwarematig uitgelezen en de accu(‘s) doorgemeten bij controlebeurten. Sinds zijn derde termijn werkt ook onze enthousiaste collega-monteur Jouke Tuinier bij ons. Samen met hem kunnen wij jou bedienen zoals je van ’t Fietshoekje-team mag verwachten.

Graag tot ziens bij ons Rijwielbedrijf ’t Fietshoekje in Oudemirdum. Mocht dat niet lukken, dan komen wij ook graag bij je langs.

Adresgegevens

Fonteinwei 1

8567 JT Oudemirdum

0514-571243

fietshoekje@bikerider.com

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!