VoorFietsen

Wat een mooie bakfiets met een goed verhaal!

VoorFietsen repareert fietsen op locatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Boskoop, Hazerswoude en Koudekerk aan den Rijn. Je kunt hier tevens terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen, accessoires en onderdelen. Deze producten vind je in de digitale winkel. Ze leveren door heel Nederland.

Is je fiets kapot en heb je geen tijd om hem weg te brengen? Heeft hij een onderhoudsbeurt nodig en wil je niet met je kapotte fiets slepen? Ben je je fietssleuteltje kwijt of heb je een lekke band en sta je bij het station? VoorFietsen komt graag zo snel mogelijk je fiets repareren. Met hun mobiele service zijn ze snel waar jij ze nodig hebt, voorzien van de beste onderdelen en uitstekend gereedschap. Zo kunnen ze de meest voorkomende problemen aan je fiets onmiddellijk verhelpen.

Adresgegevens

Chr. Huygensweg 6

2408 AJ Alphen aan den Rijn

0172-260088

info@voorfietsen.nl

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!