Een stabiele én hippe fiets

Herken je dat: je houdt ontzettend van fietsen, maar voelt je niet veilig op een gewone fiets. Op een fiets met zijwielen of een driewieler wil je eigenlijk niet gezien worden. Dus pak je de auto of ga je met het openbaar vervoer. Maar met de fiets ben je veel flexibeler, lekker buiten en in beweging. Heb je al eens aan een elektrisch ondersteunde bakfiets gedacht?

SociBike bakfiets heeft drie wielen en is daardoor een hele stabiele fiets. Je kan gewoon blijven zitten als je moet stoppen voor een stoplicht. Daarnaast kun je met een gerust hart de bak volladen met spullen, de hond en kinderen. SociBike bakfiets is een elektrische, driewielige bakfiets die stevig op de weg staat. Dit geeft een veilig gevoel wanneer je zelf niet zo stabiel bent.

De SociBike heeft allerlei eigenschappen die het leven een stuk makkelijker maken. Zo zit er aan de voorkant een handig klepje. Hierdoor kun je boodschappen makkelijk inladen of de hond of je (klein)kind eenvoudig zelf laten instappen. De bakfiets heeft een accu van 720 Wh. Afhankelijk van de omstandigheden kun je daar ongeveer 120 km mee rijden. Met een breedte van 80 cm past SociBike door elke standaard deur. Zo zet je deze stabiele fiets veilig in de tuin of schuur.

Wanneer je lijf niet doet wat je hoofd graag wilt, is het de uitdaging om goede hulpmiddelen te vinden. Een elektrisch ondersteunde bakfiets is daar een goed voorbeeld van. Met een driewielige bakfiets sta je stabiel op de weg en met het mooie design van SociBike bakfiets kom je ook nog eens goed voor de dag.

Weten of SociBike bij jou past? Doe de bakfiets-test of maak een gratis proefrit.

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!