Fietsverzekeren

  1. Home
  2. Fietsverzekeren

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw soci.bike! Wil je je fiets verzekeren tegen diefstal en schade? Dit kan via onze partner ENRA fietsverzekeringen. Zo kun jij ongehinderd genieten van je soci.bike.

Verzeker je elektrische bakfiets

Via onze partner ENRA fietsverzekeringen kun je jouw soci.bike verzekeren tegen diefstal en schade. Met de diefstaldekking ben je verzekerd tegen diefstal van de fiets en de schade die ontstaat in de periode waarin de fiets gestolen is. Wanneer je fiets gestolen is keert de verzekering een nieuwe, gelijkwaardige fiets uit. Ook kun je je verzekeren voor diefstal van onderdelen, zoals het zadel of de accu.

In de verzekering kun je kiezen voor een dekking die schade aan de soci.bike door een poging tot diefstal, vandalisme, een aanrijding of valpartij meeverzekerd. Met de verhaalsrechtsbijstand gaat ENRA de schade verhalen op de aansprakelijke partij wanneer je schade oploopt door schuld van een ander. ENRA Pechhulp zorgt er voor dat je bij pech, samen met je fiets, direct wordt opgehaald en wordt teruggebracht naar het beginpunt van je reis.

Verzeker je soci.bike goed en ga met een gerust hart op pad!

Bereken nu je premie

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.