Fietsverzekeren

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw SociBike! Wil je je fiets verzekeren tegen diefstal en schade? Dit kan via onze partner ENRA fietsverzekering. Zo kun jij ongehinderd genieten van je SociBike.

Verzeker je elektrische bakfiets bij ENRA fietsverzekering

Via onze partner ENRA fietsverzekering kun je jouw SociBike verzekeren tegen diefstal en schade. Met de diefstaldekking ben je verzekerd tegen diefstal van de fiets en de schade die ontstaat in de periode waarin de fiets gestolen is. Wanneer je fiets gestolen is keert de verzekering een nieuwe, gelijkwaardige fiets uit. Ook kun je je verzekeren voor diefstal van onderdelen, zoals het zadel of de accu.

In de verzekering kun je kiezen voor een dekking die schade aan de SociBike door een poging tot diefstal, vandalisme, een aanrijding of valpartij meeverzekerd. Met de verhaalsrechtsbijstand gaat ENRA de schade verhalen op de aansprakelijke partij wanneer je schade oploopt door schuld van een ander. ENRA Pechhulp zorgt er voor dat je bij pech, samen met je fiets, direct wordt opgehaald en wordt teruggebracht naar het beginpunt van je reis.

Verzeker je SociBike goed en ga met een gerust hart op pad!

Bereken nu je premie