Hoeveel past er in de bak?

Wanneer je op zoek bent naar een bakfiets, is een belangrijke vraag: hoeveel past er in de bak? Dit is een onderdeel waarop bakfietsen erg verschillen. In de ene bakfiets past alleen een kindje en in de andere passen er wel zes. Je moet dus van te voren goed weten waar jij de bakfiets voor gaat gebruiken.

De bak van soci.bike is ruim genoeg voor een Maxi-Cosi (met de standaard op de hoge stand) en twee kindjes op het bankje. Het bankje bevat twee veiligheidsgordels. De bagagedrager is sterk genoeg voor een kinderzitje. Er kunnen dus vier kinderen mee met soci.bike.

Nog een voordeel van de grootte van de bak van soci.bike is dat je er mee door elke standaard deur past. Zo zet je de bakfiets makkelijk in de tuin of binnen. De fiets neemt niet veel ruimte in op de weg en bij het parkeren.

Of de grootte van de bak voor jou goed is, hangt af van waarvoor jij een bakfiets zoekt. Wanneer je twijfelt, kun je altijd een gratis proefrit op soci.bike maken. Neem alles mee wat je in de bak wilt vervoeren en test het zelf!

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?