Nationale Bakfietsdag

Zaterdag 15 april is het Nationale Bakfietsdag. Ben jij op zoek naar een bakfiets, maar wil je niet helemaal naar Ede rijden om er één uit te testen? Geen probleem! Wij komen gewoon bij jou thuis langs voor een gratis proefrit. Of je nu in Groningen of Maastricht woont, onze bakfiets-expert komt graag bij jou langs om jou te voorzien van persoonlijk advies en om al jouw vragen te beantwoorden.

Het fijne van een proefrit aan huis is dat je de SociBike kunt ervaren in je eigen omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld met je kinderen of hond op pad gaan en kijken hoe het rijdt op de wegen en paden waar jij normaal gesproken fietst. Daarnaast kun je de bakfiets op je gemak uitproberen zonder dat je gestoord wordt door andere proefrijders.

Onze bakfiets-expert zal tijdens de afspraak alle tijd nemen om al jouw vragen te beantwoorden en om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kun je er zeker van zijn dat je de bakfiets kiest die het beste bij jou en je gezin past. En het beste nieuws van alles is dat deze proefrit helemaal gratis is!

Maak nu meteen een afspraak door op de link te klikken en vul je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Dit kan natuurlijk op elke gewenste dag en tijd!

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!