Nieuw: de SociBike Family en Cargo bakfiets!

Met veel trots introduceren wij onze twee nieuwste SociBike modellen: de SociBike Family en SociBike Cargo. Beide modellen zijn nu leverbaar en bieden unieke mogelijkheden voor diverse doeleinden.

SociBike Family:

De ruime bakfiets voor gezinnen en honden

De SociBike Family behoudt het herkenbare ontwerp van de SociBike Compact, maar met een ruimere bak. Deze bak biedt plaats aan maar liefst vier kinderen of twee grote honden. Het frame van de SociBike Family is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en wordt aangedreven door een duurzame gates belt. Optioneel zijn bankjes en hoofdsteunen verkrijgbaar, evenals keuze uit drie verschillende accu’s tot 750 Wh.

Standaard uitgerust met een fietstassendrager (max. 8 kg), biedt de SociBike Family ook de mogelijkheid om te kiezen voor een bagagedrager (max. 25 kg). Met een schokabsorberende EPP bak, Bafang middenmotor, traploze versnelling en hydraulische schijfremmen staat de SociBike Family garant voor comfort en veiligheid.

SociBike Cargo:

Veelzijdigheid voor ondernemers

De SociBike Cargo is ontworpen als een chassis dat volledig naar eigen wens kan worden ingericht met de gewenste bak. Het aluminium frame, de gates belt aandrijving en de keuze uit drie verschillende accu’s maken deze bakfiets uiterst veelzijdig. Met een Bafang middenmotor, traploze versnelling en hydraulische schijfremmen biedt de SociBike Cargo zowel comfort als veiligheid.

Voor ondernemers met diverse beroepen is de SociBike Cargo bijzonder interessant. Het chassis kan worden omgebouwd tot ijskar, koffietent of dienen voor het vervoeren van pakketten. De mogelijkheden zijn eindeloos!