Doornbikes

Doornbikes

“De SociBike wat een prachtig ontworpen bakfiets“

Over SociBike ambassadeur Doornbikes

Over ons

Fietsen is maatwerk en beleving – en dat loopt bij Doornbikes als een rode draad door de organisatie. Wij besteden meer dan gemiddelde aandacht aan het zitten op de fiets. We zijn SQLab Pro Store en hebben het zitcomfort tot een ware kunst verheven. Koop je bij ons een fiets dan krijg je een gratis zadelmeting zodat je géén zadelpijn hebt.

Doornbikes staat elke dag klaar voor fietsers. Heb je een probleem – sta je ergens met een lekke band of een ander probleem, dan helpen we jou weer spoedig op weg.

Doornbikes staat voor kwaliteit – we doen liever iets goed en anders niet! Wij hebben naast particulieren ook gemeentes en bedrijven als klant.

Wil je proefrijden thuis en voelen hoe het is om van jouw huis naar je werk te fietsen? Doornbikes vult dit verder voor jou in – wij zetten de fiets bij je thuis neer zodat je zelf kunt beleven hoe het is om de woon-werk afstand te overbruggen.

Contactgegevens:
Uitmaat 25
6987 ER Giesbeek
0313 633110
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Giesbeek

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

2Wheels