Voorne Tweewielers

Voorne Tweewielers

“SociBike past goed in ons assortiment!“

Over SociBike ambassadeur Voorne Tweewielers

Over ons

Robin en Joanne zijn de twee gezichten van het bedrijf Voorne Tweewielers. Voorne Tweewielers is gevestigd in Oostvoorne, een mooie en gezellige badplaats gelegen op het eiland Voorne-Putten in Zuid-Holland. In 1999 is het bedrijf opgericht door Robin en hij is destijds begonnen met het verkopen van fietsen, onderdelen en accessoires en het repareren en onderhouden van fietsen. Later is daar de scooterverkoop, -reparatie/-onderhoud aan toegevoegd.

In 2006 is Joanne deel uit gaan maken van Voorne Tweewielers. Zij is voornamelijk verantwoordelijk voor de verkoop en de interieurstyling van de winkel. Robin ontfermt zich voornamelijk over de reparaties en het onderhoud van fietsen en scooters.

Een aantal jaren later (2012) hebben ze een grote en spannende stap gemaakt met het uitbreiden van de zaak. De bestaande winkeloppervlakte werd hierdoor een stuk groter; maar liefst 100 vierkante meter kwam erbij!

In de fietsenbranche van tegenwoordig proberen zij zich te onderscheiden door hun deskundigheid en betrokkenheid bij de klant. Nog steeds zijn ze dagelijks bezig om de winkel en service ‘up-to-date’ te houden. Ze vinden het heel belangrijk dat iedere klant zich prettig en begrepen voelt en voorzien wordt van de juiste informatie. Samen zetten zij zich hier de volle 100% voor in!

Contactgegevens:
Burgemeester Letteweg 42
3233 AG Oostvoorne
0181-486752
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Oostvoorne

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Peter Fortuin Rijwielen
MSC Mierlo