GRATIS PROEFRIT AAN HUIS MET SOCIBIKE

Maak uitgebreid kennis met de SociBike tijdens een gratis proefrit bij jou thuis. Laat hier je gegevens achter en binnen één werkdag nemen wij contact op voor het maken van een vrijblijvende proefrit met begeleiding.

Proefritformulier

4 verschillende kleuren

Uitklapbare laadklep

Gratis thuisbezorgd

Past door elke standaard deur

Beschermende wielkap

Service aan huis

Veiligheidsgordels

Driepunts veiligheidsgordel

Circa 100 kilometer bereik

Direct uit voorraad leverbaar

By loading this video, you agree to the privacy policy of Vimeo.

BINNEN EEN WERKDAG EEN AFSPRAAK!

Tijdens de proefrit kan je de fiets in je eigen bekende omgeving proberen en gelijk testen of de SociBike ook bij jou door de poort of schuurdeur heen past. Daarnaast mag natuurlijk ook je kind of hond mee tijdens het testen. Ontdek of de SociBike bakfiets bij je past, breng je kinderen veilig naar school en doe met gemak je boodschappen. Allemaal op de bakfiets!

De proefrit wordt verzorgt door een professionele proefritmedewerker die gelijk alles van de fiets kan laten zien en natuurlijk al je vragen kan beantwoorden.

SociBike oker geel met kind
SociBike bakfiets met kind
SociBike bakfiets met kind en Maxi Cosi
SociBike bakfiets kind moeder

WAT ANDEREN VAN DE SOCIBIKE VINDEN

VEILIGE BAKFIETS

Als ouder doe je er alles aan om je kind te beschermen. Het veilig vervoeren van je kind is een vanzelfsprekendheid. Dat snappen wij. De SociBike bakfiets staat daarom bekend als een veilige bakfiets. Dit komt onder andere door de hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn speciaal ontwikkeld heel precies te kunnen remmen en zorgen er voor dat jij altijd veilig kunt reageren op onverwachte situaties.

Daarnaast beschikt de SociBike over twee driepuntsveiligheidsgordels. Ook bieden de drie wielen meer stabiliteit en veiligheid dan een bakfiets met twee wielen. Met de toevoeging van een Maxi-Cosi drager, babyschaal of peuterstoel zit jouw kind gegarandeerd veilig.