Zing mee met de Kindermuziekweek

Is jouw zoon of dochter dol op muziek? Kan hij of zij geen genoeg krijgen van Baby Shark? En worden er altijd uit volle borst liedjes gezongen vanuit de soci.bike bakfiets? Dan hebben wij voor jou de gouden tip!

Vanaf vandaag, vrijdag 9 april, vindt namelijk de landelijke Kindermuziekweek plaats. Dit is een week boordevol muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Deze week prikkelt ons om overal muziek te ontdekken en te horen. Van pop tot klassiek. Van hiphop tot aan modern. Van jazz tot aan wereldmuziek. Het komt in deze week allemaal voorbij.

De waarde van muziek

De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief van 13 grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector. Deze organisaties hebben hun krachten gebundeld om jaarlijks een 10-daagse muziekweek te realiseren. Met de Kindermuziekweek willen zij de waarde van muziek door geven aan de jongste generatie van Nederland. Want muziek verbindt, van muziek word je blij en muziek maken kan overal en altijd!

De Kindermuziekweek van 2021 is de derde editie. In 2021 is het een geheel online event met een uitgebreid programma met méér dan 180 activiteiten. Van online concerten voor de allerkleinste tot inspirerende livestreams, muziekworkshops en muzieklessen.

Doe jij mee van 9 tot en met 18 april? Neem voor het programma een kijkje op kindermuziekweek.nl.

TIP:

Via de Spotify playlist van de landelijke Kindermuziekweek beluister je de leukste liedjes van onder andere Tonky & Jack, Juf Roos, Dirk Scheele en Jeroen Schippers!

Lied van dit jaar:

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?