Bakfiets voor honden

  1. Home
  2. Bakfiets voor honden

Op zoek naar een bakfiets voor honden? De soci.bike is de ultieme elektrische bakfiets voor een hond. Als hondenbezitter is het niet altijd zo makkelijk om je hond op de fiets te vervoeren of te fietsen met de hond. Sommige honden zijn gewoon te groot voor in je fietsmandje en met meerdere honden wordt het al helemaal krap. Niet alle wegen zijn geschikt om de hond naast de fiets mee te laten lopen. Meestal omdat het gewoonweg te druk is of te smal. Een bakfiets biedt daarom een goede oplossing. Hond in de bak en fietsen maar!

soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike bakfiets hond
soci.bike elektrische bakfiets

De hond mee op de fiets

Door te fietsen met een elektrische bakfiets zoals soci.bike kun je ook lekker gaan wandelen in andere gebieden. Als je je hond niet op de fiets mee kan nemen, niet altijd de auto wilt pakken en dus alleen maar loopt, blijf je altijd in het zelfde gebied. Met de bakfiets heb je een veel grotere reikwijdte en kun je ergens heen fietsen om te wandelen. Zo kun je makkelijk naar een bos of natuurpark bij jou in de buurt. Door de elektrische ondersteuning van de soci.bike is het heen en terug fietsen, met belading, een fluitje van een cent.

Lease de Soci.bike
€ 169,-per maand (looptijd 36 maanden)
  • soci.bike elektrische bakfiets gebruik bestellen

Een hondenmand op de fiets

Een bijkomend voordeel is dat de bak van de soci.bike groot genoeg is om meerdere spullen te vervoeren. Zo neem dus je makkelijk de hondenmand mee op de fiets, maar ook twee kinderen of je boodschappen. De robuuste bagagedrager biedt ook nog ruimte voor een kinderzitje en fietstassen. Dankzij de soepele elektrische middenmotor maakt het niet uit als je fiets volgeladen is. Met soci.bike heb je altijd wind mee. De middenmotor reageert snel op je trapbewegingen, waardoor fietsen veel soepeler en natuurlijker aanvoelt. Je krijgt alleen trapondersteuning als dat je bedoeling is, niet als je even stopt met trappen omdat je net voor dat paaltje uitwijkt. Een middenmotor is comfortabel én veilig.

Een echte hondenbakfiets

soci.bike is een echte hondenbakfiets. Dankzij het klepje aan de voorkant van de bak kunnen honden zelf in de bak stappen. Dit is ideaal met grote, zware honden. Je hoeft ze niet in de bak te tillen. Dit is ook erg handig als ze vies zijn, als ze bijvoorbeeld in een sloot of in de zee hebben gezwommen. Met een kleed in de bak houdt je de bak schoon. Fietsen met hond wordt veel praktischer en daardoor leuker.

Een bakfiets voor honden

Met soci.bike maak je van jouw hond een bakfiets hond. Honden vinden het heerlijk om in de bak te zitten en om zich heen te kijken, lekker in de frisse lucht. Uit onze ervaring blijkt dat niet alleen kinderen de bakfiets geweldig vinden, maar honden ook. Sommige honden kwispelen net zo hard bij het woord ‘bakfiets’ als bij het woord ‘buiten’. De hond op de fiets vervoeren wordt met een bakfiets een feestje.

Hond op de fiets vervoeren

Veel mensen denken dat je een bakfiets aanschaft om kinderen in te vervoeren. Gelukkig blijkt het in de praktijk veelzijdiger te zijn. Ouderen mensen kopen een elektrische bakfiets omdat de drie wielen ze stabiliteit biedt en sommige mensen werken met kinderen en vinden een bakfiets ideaal. Dit geldt ook voor hondenbezitters. Het is heel praktisch en leuk om de hond op de fiets te vervoeren met een elektrische bakfiets.

Fietsen met je hond in de bakfiets
Fietsen met je hond in de bakfiets
Fietsen met je hond in de bakfiets

Proefrit maken met je hond

Denk jij er over om een elektrische bakfiets te kopen? Bij soci.bike kun je gratis een proefrit aanvragen bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt. De medewerkers vertellen je graag over hun ervaringen met soci.bike en laten je een rondje fietsen. Heb je daarna nog steeds vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen en alles aan ons vragen. Per telefoon, e-mail of via social media. We hopen natuurlijk dat jij onze volgende ambassadeur wordt!

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie?