Ben jij op zoek naar de beste elektrische bakfiets? Zoek dan niet verder. De elektrische bakfietsen van SociBike zijn gemaakt van alleen de beste materialen. SociBike bakfietsen zijn ontwikkeld door mensen met veel technische kennis en ervaring in de fietsenbranche. Dit kun je merken aan alle details die deze elektrische bakfiets veiliger, comfortabeler en makkelijker maken. 

De drie wielen zorgen voor veel meer veiligheid en stabiliteit dan een bakfiets met twee wielen. De schokabsorberende bak biedt comfort en veiligheid. Dankzij de unieke voorklep is het heel eenvoudig om boodschappen, dieren of kinderen in te laden. Het kantelmechanisme zorgt dat de bakfietsen van SociBike licht meehellen in een bocht. Hierdoor is de SociBike wendbaar en comfortabel; eigenschappen voor de beste elektrische bakfiets. 

Welke bakfiets is de beste?

Hoe kun je Dutch Design toepassen om een bakfiets nog beter te maken? We stelden onszelf een simpele vraag: hoe zou een elektrische bakfiets eruitzien als we gebruikers voorop zetten? Wat zijn hun gewoonten, zorgen en irritaties? Zoals met alles maken details het verschil. Met bestaande bakfietsen bleken mensen geïrriteerd door lekke banden, onbetrouwbare verlichting en fietsbellen die lostrillen. Ze maakten zich zorgen over veiligheid. En ze vonden het fantastisch om files voorbij te rijden en meer tijd buiten door te brengen.

Wat zijn de voordelen van onze elektrische bakfiets?

We hielden wat werkt en verbeterden wat niet werkt. We ontwikkelden op maat gemaakte wielbeschermers om vingers te redden, monteerden driepuntsgordels en de best leverbare remmen. Dankzij ons kantelmechanisme is jouw SociBike wendbaar én stabiel. Dankzij een vleugje de Bafang middenmotor, kun je elke dag rekenen op de elektrische trapondersteuning. We durven dus met recht te zeggen dat SociBike de beste elektrische bakfiets is die verkrijgbaar is. 

Hoe lang gaat een elektrische bakfiets mee? 

Als eigenaar van een SociBike bakfiets kun je jaren genieten van fietsplezier. Maak je er geen gebruik meer van? Bij SociBike krijg je altijd 750 euro statiegeld, ongeacht de staat waarin de bakfiets verkeert. 

Wij geloven in de circulaire economie. Deze manier van werken is bedoeld om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren.  

Om dit waar te kunnen maken gebruiken wij alleen de beste, meest duurzame onderdelen die er beschikbaar zijn. En we geven oude bakfietsen altijd weer een nieuw leven. Met jouw SociBike bakfiets draag je zo bij een aan betere wereld.  

Jouw elektrische bakfiets wordt 100% rijklaar geleverd

Je SociBike bakfiets wordt helemaal afgemonteerd bij jou thuis afgeleverd. Je kunt er meteen op wegrijden. Zo garanderen wij een kwalitatief hoogwaardige bakfiets, waar alles aan klopt. Geen gedoe met onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten, waar je net het juiste gereedschap niet voor hebt en waardoor de bakfiets nét niet lekker fietst.  

Wij testen jouw SociBike bakfiets uitgebreid en leveren hem kant-en-klaar bij je af, zonder bezorgkosten. Je SociBike bakfiets is door onze vakbekwame e-bike monteur volledig afgemonteerd in onze fabriek in Enkhuizen. Dit betekent dat als de bakfiets bij je wordt afgeleverd, jij niets meer hoeft te doen. Zelfs de accu is opgeladen. Je stapt op en je ervaart direct het comfort van altijd met wind mee fietsen! 

Proefrit met elektrische bakfiets maken

Elektrische bakfietsen van SociBike zijn verkrijgbaar bij diverse fietsenwinkels in heel Nederland. Je bent hier van harte welkom om een bakfiets van SociBike te bekijken en een proefrit te maken. Neem je hond of kinderen mee en ervaar hoe het is om te fietsen met deze elektrisch ondersteunde bakfiets!  

Zit er bij jou geen fietsenwinkel in de buurt? Dit is geen enkel probleem. We komen graag naar je toe voor een proefrit op een van onze SociBike bakfietsen. Maak eenvoudig een afspraak via onze website.