De ultieme
elektrische bakfiets

Veilig, comfortabel & duurzaam

De hond kan ook mee

Ga jij vaak met de hond op stap? Even naar het bos om te wandelen of naar de supermarkt voor een snelle boodschap? Dan is de SociBike de ideale bakfiets voor jouw! De SociBike verrast met slimme oplossingen die dagelijkse ritten zoveel leuker maken. Hoewel de SociBike oorspronkelijk is ontwerpen voor kinderen horen we steeds vaker dat hondenliefhebbers kiezen voor de SociBike.

De SociBike is veilig, comfortabel en duurzaam. De rijeigenschappen zijn werkelijk fenomenaal. De twee voorwielen zorgen voor extra stabiliteit. Hierdoor is het onmogelijk om te vallen. In de ruime en schokabsorberende bak plaats voor een trouwe viervoeter. Ook voor de lange afstanden is de SociBike erg geschikt. Door de elektrische hulpmotor hoef je bijna niet te trappen.

Verkooppunten van de SociBike

SociBike bakfiets is verkrijgbaar bij diverse fietsenwinkel in heel Nederland. Je bent hier van harte welkom om SociBike te bekijken en een proefrit te maken. Neem je hond of honden mee en ervaar samen hoe het is om te fietsen met deze elektrisch ondersteunde bakfiets!

Maak een gratis proefrit

Wil jij de SociBike ook eens proberen? Dat kan bij één van onze aangesloten fietsenwinkels. Zij vertellen je graag meer over de SociBike. Maak direct een afspraak bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt.

Download de folder

Download de SociBike folder

In onze folder vind je meer informatie over de SociBike. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij sturen je de folder per e-mail toe.

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.