Elektrische driewieler bakfiets

  1. Home
  2. Elektrische driewieler bakfiets

Kies je voor een bakfiets met 2 of 3 wielen? Het verschilt per persoon waar de voorkeur naar uit gaat. Wij raden altijd aan om een gratis proefrit te maken en zelf te ervaren hoe het is om te fietsen op een elektrische driewieler bakfiets. Zo kom je er achter welke elektrische bakfiets bij jou past!

Bakfiets 2 wielen elektrisch

Een bakfiets 2 wielen elektrisch is een heel andere ervaring dan een elektrische driewieler bakfiets. Met 2 wielen is een bakfiets veelal smaller en wendbaarder. Een elektrische driewieler bakfiets ligt daarentegen veel stabieler op de weg. Dit is met name erg prettig wanneer je belading in je bak hebt. Kindjes, huisdieren, spullen of boodschappen; met een driewielige bakfiets hoef je je geen zorgen te maken over evenwicht of balans. Elektrische driewieler bakfiets soci.bike staat als een huis. Naast dat dit een veilig gevoel geeft tijdens het fietsen, kost het je ook minder energie als je even moet stoppen. Bijvoorbeeld voor een stoplicht of zebrapad.

soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets

Bakfiets met 2 of 3 wielen?

Dus wat is nou beter? Een bakfiets met 2 of 3 wielen? Toen wij bezig waren met het ontwerpen van de elektrische driewieler bakfiets soci.bike hebben wij veelvuldig onderzoek gedaan. We hebben ouders, kinderen, hondenbezitters, senioren en fietsliefhebbers gevraagd waar zij het liefst op fietsen. Bijna unaniem werd aangegeven dat de beste bakfiets 3 wielen heeft. Voor ons was het dus duidelijk dat soci.bike geen bakfiets 2 wielen elektrisch werd. En wij staan nog steeds volledig achter deze keuze.

Welke elektrische bakfiets

Er is tegenwoordig een groot assortiment bakfietsen beschikbaar. De grote verschillen zitten in wel of niet elektrisch, het uiterlijk en bakfiets met 2 of 3 wielen. Een niet elektrische bakfiets is vaak lager geprijsd dan een elektrische bakfiets, maar een stuk minder comfortabel. Met de elektrische driewieler bakfiets soci.bike heb je altijd het gevoel dat je wind mee hebt. De middenmotor reageert snel op trapbewegingen, waardoor fietsen heel natuurlijk aan voelt. En een heuvel of bruggetje is geen enkel probleem. Ook niet met een volgeladen bak. Er is veel verschil in design. Dit is erg smaak afhankelijk. Bij soci.bike hebben we gekozen voor een modern, rond maar strak uiterlijk. You hate it or love it.

Beste bakfiets 3 wielen

Hoe kies je nu de beste bakfiets 3 wielen? Test en vergelijk! Wat ons betreft is dat de beste manier om er achter te komen welke bakfiets het beste bij jou past. Daarom organiseren wij testdagen en kun je altijd een gratis proefrit maken bij een van onze aangesloten fietsenwinkels of ambassadeurs van soci.bike. Alleen zo kun je er achter komen welke elektrische bakfiets je moet kiezen. Je moet een bakfiets kunnen bekijken, voelen en ervaren.

Elektrische driewieler bakfiets

Heb je na het onderzoeken, testen en afwegen gekozen voor een bakfiets driewieler elektrisch? Daar ga je dan veel plezier van hebben. Wanneer je kiest voor soci.bike bakfiets kies je voor een bakfiets met een verhaal. Onze bakfiets wordt namelijk in elkaar gezet door mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen die niet zo makkelijk aan het werk komen en niet zo goed weten wat ze willen. Bij soci.bike leiden wij ze op tot fietsmonteur. Ze leren alles over de elektrische driewieler bakfiets. Na verloop van tijd kunnen zij aan de slag bij andere fietsenwinkels of bij soci.bike blijven. Met de aanschaf van jouw soci.bike draag jij bij aan dit mooie proces.

Gebruik
€ 169,40per maand (looptijd 36 maanden)
  • soci.bike elektrische bakfiets gebruik bestellen

Bakfiets driewieler elektrisch

Naast het feit dat soci.bike een elektrische driewieler bakfiets is, heeft deze bakfiets nog veel meer fijne eigenschappen. De bakfiets is gemaakt van de beste onderdelen en dat merk je in rijervaring en comfort. Goede versnellingen, betrouwbare remmen en een middenmotor maken soci.bike tot de beste bakfiets 3 wielen. De accu heeft een grote actieradius. Afhankelijk van de omstandigheden kun je daar ongeveer 120 km mee rijden. Wat soci.bike verder uniek maakt is het klepje aan de voorkant. Hierdoor kunnen kinderen en dieren makkelijk zelf in stappen en hoef je zware boodschappen niet over de rand te tillen. Daarnaast is soci.bike zo gemaakt dat de bakfiets door elke standaard deur past. Zet je bakfiets eenvoudig binnen of in de tuin. Ook over de veiligheid van kinderen is volop nagedacht. Speciaal ontworpen wielbeschermers en de driepuntsgordels zorgen dat je kinderen veilig zitten.

Ervaar het zelf

Vraag eenvoudig een proefrit aan bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Niet bij jou in de buurt? Wij komen ook aan huis. Geef dit aan op het aanvraagformulier. Tijdens de proefrit kun je zelf ervaren of een bakfiets driewieler elektrisch iets voor jou is. Ook kun je al je vragen stellen. Neem je kinderen, huisdieren of andere dingen die je met de bak wilt vervoeren mee. Zo kun je goed bepalen of alles past. Wij maken graag kennis met je en helpen je met een goed overwogen aankoop!

Maak gratis een proefrit

Zit er bij jou geen fietsenwinkel in de buurt? Dit is geen enkel probleem. We komen graag naar je toe voor een proefrit met soci.bike bakfiets. Maak eenvoudig een afspraak via onze website.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?