Lekker samen fietsen met je kindje, buiten in de natuur of in de stad. Met een elektrisch ondersteunde bakfiets is het een feestje. Je kind vindt het geweldig om in de bak te zitten en kan mooi om zich heen kijken. Op het bankje kunnen twee kinderen zitten en daar past een Maxi-Cosi op de standaard, boodschappen of andere spullen bij. Zo kunnen jullie onbezorgd op pad. 

De ideale bakfiets voor jou en jouw gezin

  • Elektrische trapondersteuning 
  • Ruime bak 
  • Leverbaar in 4 kleuren 
  • Driepuntsveiligheidsgordels 
  • Speciaal ontwikkelde wielbeschermers 

Hoe voelt elektrisch fietsen aan? 

Je SociBike bakfiets is standaard uitgerust met elektrische trapondersteuning. Dit fietst veel comfortabeler dan een fiets zonder ondersteuning. Wanneer je met je kind in de bak en volle tassen met boodschappen met tegenwind een heuvel op moet fietsen, is elektrische trapondersteuning geen overbodige luxe. De elektronische bakfiets van SociBike heeft een middenmoter die snel reageert op je trapbewegingen. Hierdoor voelt het fietsen veel natuurlijker en soepeler aan. Je krijgt alleen trapondersteuning als dat je bedoeling is, niet als je even stopt met trappen omdat je net voor dat paaltje uitwijkt. Een middenmotor is comfortabeler én veiliger. 

Kan ik mijn kind veilig vervoeren? 

Als ouder doe je er alles aan om je kind te beschermen. Het veilig vervoeren van je kind is een vanzelfsprekendheid. Dat snappen wij. De SociBike bakfiets staat daarom bekend als veilige bakfiets. Dit komt onder andere door de hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn speciaal ontwikkeld om loeihard en heel precies te kunnen remmen. De remmen zorgen ervoor dat jij altijd veilig kunt reageren op onverwachte situaties. In de bak zitten twee driepuntsveiligheidsgordels. Kinderen vinden ze gaaf, ouders vinden het een geruststelling. De drie wielen bieden meer stabiliteit en veiligheid dan bakfietsen met twee wielen. Met de toevoeging van een Maxi-Cosi standaard, babyschaal of peuterstoel zit jouw kind gegarandeerd veilig. 

Wat maakt een SociBike bakfiets veilig? 

Een van de leukste dingen aan kinderen is dat ze nieuwsgierig zijn en veel willen uitproberen. Vingers in spaken steken, bijvoorbeeld. Daarom ontwikkelden we speciaal voor de bakfietsen van SociBike wielbeschermers die het wiel en de spaken veilig afschermen. Aan de voorkant van de bak zit een klep die open en dicht kan. Zo kan jouw kindje makkelijk zelf in- en uitstappen. De SociBike bakfiets heeft naast al deze handige details ook een mooi design. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt! 

Kan ik mijn SociBike bakfiets personaliseren? 

De SociBike bakfietsen zijn verkrijgbaar in vier, mat afgewerkte kleuren: signaalzwart, okergeel, cementgrijs en bleekgroen. Daarnaast is voor een kleine meerprijs, elke gewenste kleur leverbaar. Welke kleur kies jij?

Wat is het verhaal van SociBike? 

SociBike bakfietsen zijn geen gewone bakfietsen, maar bakfietsen met een verhaal. Eigenaar Peter Schouten heeft in zijn nabije omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen ze niet trots zijn op datgeen wat ze die dag gedaan hebben. Dat is de reden dat wij bij SociBike geen mensen aannemen om de bakfiets te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen. 

Wat wordt jouw SociBike? 

€ 5.499,-

Inclusief bezorging

Kan ik een gratis proefrit maken? 

Ben jij benieuwd of een bakfiets van SociBike iets voor jou is? Bij een van onze aangesloten fietsenwinkels kun je gratis een proefrit maken. Zo kun je de bakfiets uitgebreid bekijken en testen