Kleur je dag!

  1. Home
  2. Kleur je dag!

Lekker samen fietsen met je kindje, buiten in de natuur of in de stad. Met een elektrisch ondersteunde bakfiets is het een feestje. Je kind vindt het geweldig om in de bak te zitten en kan mooi om zich heen kijken. Op het bankje kunnen twee kinderen zitten en daar past een Maxi-Cosi op de standaard, boodschappen of andere spullen bij. Zo kunnen jullie lekker op pad. De ideale bakfiets voor jou en jouw gezin:

  • Elektrische trapondersteuning
  • Ruime bak
  • Leverbaar in 240 kleuren
  • Driepunts veiligheidsgordels
  • Speciaal ontwikkelde wielbeschermers

Elektrisch fietsen voelt natuurlijk en soepel aan

Soci.bike bakfiets is standaard uitgerust met elektrische trapondersteuning. Dit fietst veel comfortabeler dan een fiets zonder ondersteuning. Wanneer je met je kind in de bak en volle tassen met boodschappen met tegenwind een heuvel op moet fietsen, is elektrische trapondersteuning geen overbodige luxe. De soci.bike heeft een middenmoter die snel reageert op je trapbewegingen. Hierdoor voelt het fietsen veel natuurlijker en soepeler aan. Je krijgt alleen trapondersteuning als dat je bedoeling is, niet als je even stopt met trappen omdat je net voor dat paaltje uitwijkt. Een middenmoter is comfortabeler én veiliger.

Vervoer je kind met een veilig gevoel

Als ouder doe je er alles aan om je kind te beschermen. Het veilig vervoeren van je kind is een vanzelfsprekendheid. Dat snappen wij. soci.bike bakfiets staat daarom bekend als veilige bakfiets. Dit komt onder andere door de Tektro hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn speciaal ontwikkeld om loeihard en heel precies te kunnen remmen en zorgen er voor dat jij altijd veilig kunt reageren op onverwachte situaties. In de bak zitten twee driepunts veiligheidsgordels. Kinderen vinden ze gaaf, ouders vinden het een geruststelling. De drie wielen bieden meer stabiliteit en veiligheid dan bakfietsen met twee wielen. Met de toevoeging van een Maxi-Cosi standaard, babyschaal of peuterstoel zit jouw kind gegarandeerd veilig.

Bestand tegen nieuwsgierigheid

Een van de leukste dingen aan kinderen is dat ze nieuwsgierig zijn en veel willen uitproberen. Vingers in spaken steken, bijvoorbeeld. Daarom ontwikkelden we speciaal voor de soci.bike wielbeschermers, die het wiel en de spaken veilig afschermen. Een de voorkant van de bak zit een klep die open en dicht kan. Zo kan jouw kindje makkelijk zelf in- en uitstappen. soci.bike bakfiets heeft naast al deze handige details ook een mooi design. We zijn benieuwd wat jij er van vindt!

Leverbaar in 240 kleuren

Naast de kenmerkende witte kleur van het soci.bike frame kun je nu ook kiezen voor grafietzwart, cementgrijs, resedagroen, azuurblauw en okergeel. Daarnaast is elke gewenste RAL-kleur op aanvraag ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor narcissengeel, heidepaars, zalmoranje of meigroen. Voor welke kleur ga jij?

Het soci.bike verhaal

soci.bike bakfiets zijn geen gewone bakfietsen, maar bakfietsen met een verhaal. Eigenaren Patrick de Haan en Peter Schouten hebben zelf of in hun nabije omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Dat is de reden dat wij bij soci.bike geen mensen aannemen om de bakfiets te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen.

Gebruik
€ 169,40per maand (looptijd 36 maanden)
  • soci.bike elektrische bakfiets gebruik bestellen

Maak een gratis proefrit!

Ben jij benieuwd of soci.bike iets voor jou is? Bij een van onze aangesloten fietsenwinkels kun je gratis een proefrit maken. Zo kun je de bakfiets uitgebreid bekijken en testen.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie?