Houd je van fietsen, maar voel je je niet veilig op een gewone fiets? En zie je het niet zitten om met zijwielen te fietsen? Dan biedt onze driewielige, elektrisch ondersteunde bakfiets wellicht een oplossing

  • Drie wielen voor stabiliteit
  • Elektrische trapondersteuning 
  • Grote actieradius 
  • Handig klepje 
  • Modern en hip design 
  • 100% rijklaar afgeleverd 

Wat zijn de voordelen van een bakfiets met drie wielen? 

In het verkeer kunnen onverwachte dingen gebeuren. Daar moet je bakfiets op voorbereid zijn. De twee voorwielen van de bakfietsen van SociBike zijn onder een kleine hoek geplaatst en bieden meer stabiliteit en veiligheid dan bakfietsen met twee wielen. Erg fijn, ook als je bak is volgeladen met (klein)kinderen, honden en/of spullen. Onze bakfietsen zijn driewielers die stevig op de weg staan. Dit geeft een veilig gevoel wanneer je zelf niet zo stabiel bent.

Fietsen met een lichamelijke beperking

De elektrische bakfietsen van SociBike hebben trapondersteuning en zijn daarmee erg geschikt voor volwassenen die een lichamelijke beperking hebben. Dankzij de trapondersteuning fiets je erg licht. Als je lijf niet optimaal functioneert is het vaak lastig om grote afstanden af te leggen en/of om spullen of kinderen te vervoeren met de fiets. De fietsen van SociBike worden als driewielige bakfiets met trapondersteuning erg positief ontvangen door volwassenen met een lichamelijke beperking. Wanneer je eenmaal gewend bent, wil je nooit meer anders! 

Welke accu heb ik nodig voor mijn bakfiets? 

Iedere SociBike Compact heeft standaard een 720 Wh accu. Afhankelijk van de omstandigheden kun je daar maximaal 100 km mee rijden. Bij de SociBike Family kun je kiezen uit drie verschillende accu’s. Met een elektrische driewieler van SociBike kun je er dus lekker op uit gaan. De bakfiets is ideaal om een recreatief rondje mee te fietsen en is dankzij de bak ook perfect om boodschappen mee te doen. Aan de voorkant van de bak zit zelfs een klepje, waardoor je boodschappen heel eenvoudig in de bak schuift.

Een moderne bakfiets in verschillende kleuren 

Bij SociBike vinden wij het belangrijk om een bakfiets te maken van de beste onderdelen, met handige details. Maar het oog wil ook wat! Daarom hebben we gekozen voor een modern, strak en hip design. De fiets is uitermate geschikt voor mensen met instabiliteit. Het hebben van een lichamelijke beperking is niet niets. Wij hopen het leven een stukje aangenamer te maken door een mooie, betrouwbare bakfiets te leveren. De bakfietsen van SociBike zijn verkrijgbaar in vier, mat afgewerkte kleuren: signaalzwart, okergeel, cementgrijs en bleekgroen. Daarnaast is voor een kleine meerprijs, elke gewenste kleur leverbaar. Welke kleur kies jij?

Een betrouwbare elektrische driewieler 

Ouder worden is aan de ene kant een zegen, maar helaas komen er vaak wel wat ongemakken bij kijken. Het lijf wil niet altijd meer wat de geest wil. Het is de kunst om goede, betrouwbare hulpmiddelen te zoeken, die het leven net wat aangenamer maken. Een elektrisch ondersteunde bakfiets is daar een goed voorbeeld van. Met een driewielige bakfiets sta je stabiel op de weg en met het mooie design van een bakfiets van SociBike kom je ook nog eens goed voor de dag.

100% rijklaar afgeleverd 

Jouw SociBike bakfiets wordt helemaal klaar voor gebruik bij jou thuis afgeleverd. Je kunt er meteen op wegrijden. Zo garanderen wij een kwalitatief hoogwaardige fiets, waar alles aan klopt. 

  • Geen gedoe met onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten, waar je net het juiste gereedschap niet voor hebt en waardoor de bakfiets nét niet lekker fietst. 
  • Wij testen je SociBike bakfiets uitgebreid en leveren hem kant-en-klaar bij jou af, zonder bezorgkosten. 
  • Jouw SociBike bakfiets is door onze vakbekwame e-bike monteur volledig afgemonteerd in onze fabriek in Enkhuizen. Dit betekent dat als de bakfiets bij je wordt afgeleverd, jij niets meer hoeft te doen. 
  • Zelfs de accu is opgeladen. Je stapt op en je ervaart direct het comfort van altijd met wind mee fietsen! 

Ervaar de elektrische bakfiets driewieler zelf 

Ben jij benieuwd of een elektrische bakfiets van SociBike iets voor jou is? Thuis in je vertrouwde omgeving kun je gratis een proefrit maken. Zo kun je de bakfiets uitgebreid bekijken en testen.