Voor gezinnen die waarde hechten aan milieu en mobiliteit, biedt SociBike elektrische bakfietsen aan die perfect passen bij een actieve levensstijl. Je kind kan van de omgeving genieten in je SociBike, terwijl jij jullie moeiteloos naar de bestemming trapt. De bakfietsen van SociBike zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken en bieden een veilige, comfortabele rit voor jou en je kinderen. 

Waarom is een elektrische bakfiets de perfecte keuze voor jouw gezin? 

De elektrische bakfietsen van SociBike, vervaardigd met oog voor kwaliteit en innovatie, maken elke fietstocht moeiteloos. Of je nu de kinderen naar school brengt of samen een uitstapje maakt, onze bakfietsen zorgen voor een stressvrije ervaring. Met geavanceerde trapondersteuning en voldoende ruimte voor je kleintjes en alle benodigdheden, zijn deze bakfietsen ideaal voor elk familieavontuur. Je krijgt alleen trapondersteuning als dat je bedoeling is, niet als je even stopt met trappen omdat je net voor dat paaltje uitwijkt. Een middenmoter is comfortabeler én veiliger. 

Hoe garandeert SociBike de veiligheid van mijn kinderen? 

Als ouder doe je er alles aan om je kind te beschermen. Het veilig vervoeren van je kind is een vanzelfsprekendheid. Dat snappen wij. Bij SociBike is veiligheid geen bijzaak, maar de kern van ons ontwerp. Elk model is uitgerust met de beste veiligheidsfeatures, waaronder hydraulische schijfremmen, die speciaal zijn ontwikkeld voor de Formule 1, om loeihard en heel precies te kunnen remmen. Daarnaast zijn alle SociBike bakfietsen uitgerust met driepuntsveiligheidsgordels, om je dierbaren te beschermen. Kinderen vinden ze gaaf, ouders vinden het een geruststelling. De drie wielen bieden meer stabiliteit en veiligheid dan bakfietsen met twee wielen. Met de toevoeging van een Maxi-Cosi drager, babyschaal of peuterstoel zit jouw kind gegarandeerd veilig. 

Wat maakt je  SociBike bakfietsen kindvriendelijk? 

Met onze speciaal ontworpen wielbeschermers hoef je je zich geen zorgen te maken over nieuwsgierige vingertjes. Deze slimme toevoeging houdt het wiel en de spaken veilig afgeschermd, zodat uw kinderen vrij kunnen zijn zonder risico’s. De handige instapklep aan de voorzijde van de bakfiets maakt zelfstandig in- en uitstappen een fluitje van een cent voor de kleintjes. Niet alleen is de SociBike bakfiets een toonbeeld van functionaliteit, maar het stijlvolle design zal zeker de aandacht trekken. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt! 

Maak een gratis proefrit! 

Ben jij benieuwd of SociBike iets voor jou is? Bij jou thuis kun je gratis een proefrit maken. Zo kun je de bakfiets uitgebreid bekijken en testen.