Elektrische bakfiets voor kinderen

Lekker samen fietsen met je kindje, buiten in de natuur of in de stad. Met een elektrisch ondersteunde bakfiets is het een feestje. Je kind vindt het geweldig om in de bak te zitten en kan mooi om zich heen kijken. De bak is groot genoeg om naast je kind, ook nog boodschappen of andere spullen mee te nemen. Zo kunnen jullie lekker op pad. SociBike is de ideale elektrische bakfiets voor kinderen:

  • Elektrische trapondersteuning
  • Ruime bak
  • De beste remmen
  • Driepunts veiligheidsgordels
  • Speciaal ontwikkelde wielbeschermers

Elektrisch fietsen voelt natuurlijk en soepel aan

Soci.bike bakfiets is standaard uitgerust met elektrische trapondersteuning. Dit fietst veel comfortabeler dan een fiets zonder ondersteuning. Wanneer je met je kind in de bak en volle tassen met boodschappen met tegenwind een heuvel op moet fietsen, is elektrische trapondersteuning geen overbodige luxe. De SociBike heeft een middenmoter die snel reageert op je trapbewegingen. Hierdoor voelt het fietsen veel natuurlijker en soepeler aan. Je krijgt alleen trapondersteuning als dat je bedoeling is, niet als je even stopt met trappen omdat je net voor dat paaltje uitwijkt. Een middenmoter is comfortabeler én veiliger.

SociBike elektrische bakfiets
SociBike elektrische bakfiets
SociBike elektrische bakfiets

Vervoer je kind met een veilig gevoel

Als ouder doe je er alles aan om je kind te beschermen. Het veilig vervoeren van je kind is een vanzelfsprekendheid. Dat snappen wij. SociBike bakfiets staat daarom bekend als veilige bakfiets. Dit komt onder andere door de hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn speciaal ontwikkeld voor de Formule 1 om loeihard en heel precies te kunnen remmen en zorgen er voor dat jij altijd veilig kunt reageren op onverwachte situaties. We keken niet alleen de hydraulische schijfremmen af van de Formule 1, maar ook de driepuntsveiligheidsgordels. Kinderen vinden ze gaaf, ouders vinden het een geruststelling. De drie wielen bieden meer stabiliteit en veiligheid dan bakfietsen met twee wielen. Met de toevoeging van een Maxi-Cosi drager, babyschaal of peuterstoel zit jouw kind gegarandeerd veilig.

Elektrische bakfiets voor kinderen

Een van de leukste dingen aan kinderen is dat ze nieuwsgierig zijn en veel willen uitproberen. Vingers in spaken steken, bijvoorbeeld. Daarom ontwikkelden we speciaal voor de SociBike wielbeschermers, die het wiel en de spaken veilig afschermen. Een de voorkant van de bak zit een klep die open en dicht kan. Zo kan jouw kindje makkelijk zelf in- en uitstappen. SociBike bakfiets heeft naast al deze handige details ook een mooi design. We zijn benieuwd wat jij er van vindt!

Maak een gratis proefrit!

Ben jij benieuwd of SociBike iets voor jou is? Bij jou thuis kun je gratis een proefrit maken. Zo kun je de bakfiets uitgebreid bekijken en testen.